Grondlegger van

Je hond niet ‘voor’ je laten werken, maar samenwerken ‘met’ je hond. Waarbij welzijn en het leren begrijpen van hond het belangrijkste is

Het kan een hele uitdaging zijn om in verbinding met je hond te blijven en te communiceren. Het meer in balans brengen van allerlei factoren die zorgen voor mis communicatie is het doe;. Communicatie is er namelijk altijd, zowel bewust als onbewust. Het doel van de training is om jou meer bewust te maken van wie je hond is en je hond te leren dat het fijn is om met jou in verbinding te zijn en te blijven.
Samen op weg naar een betere verstandhouding en wisselwerking.

De basis ligt in je hond te leren kennen, wie is hij, wat doet hij, hoe voelt hij zich en wat is jouw aandeel hierin.  Wat heeft hij, maar ook jij nodig om tot een betere verstandhouding/samenwerking kunt komen.

De Cirkeltraining is gericht op focus en beweging en samen in actie
De ABC-Training meer op rust en focus.
Het hangt van de hond en jou als begeleider af wat de beste insteek is, maar het uitgangspunt van beide is hetzelfde. Dus wanneer je van beide training een basis workshop zou volgen zou je kunnen ervaren dat het groot deel van het verhaal overeenkomstig is.

Beide training zijn gericht op samenwerken werken met je hond en het creëren van een band. Waarbij respect en vertrouwen belangrijke sleutelwoorden zijn.

Het uitgangspunt van beide trainingen is geschikt voor alle honden en zal jouw helpen om je de tools te geven om evenwichtiger te reageren op voor hem moeilijke omstandigheden.