Week 8

Van zoveel mogelijk met zichzelf bezig zijn en zo hart mogelijk bijten in de ander komt er nu steeds meer spel naar voren. Vorige week had ik gezien dat ze een soort tikkertje speelden, nu komt steeds meer het tijgerspel erbij. Het besluipen en bespringen van elkaar.

Steeds meer zie ik het tijgertje spel voorbij komen. Elkaar besluipen en bespringen.


Inmiddels hebben de puppy’s de ene helft van het bos verkend zijn ze aan die kant, de rand van ons perceel beland. Ze maken nu een rondje en ik volg ze.


Wanneer ik wat nieuws neerzet moet dat natuurlijk uitgeprobeerd worden.


De puppy’s zijn allemaal aan het spelen en in dit filmpje zie je dat ze zich verzamelen en uit beeld gaan. Ik besluit ze te volgen.


Wanneer ik de puppy’s achterna loop zijn ze de hoek al omgegaan en kan ik nog net zien dat ze een stuk bos in gewandeld zijn welke ze nog niet verkend hebben.


Zoals je in het vorige filmpje zag kwamen de puppy’s naar mij toe, maar ze vonden toch echt dat het ontdekkingstocht nog niet afgelopen was en gingen verder met hun tocht.


Wanneer de puppy’s een nieuw speeltje krijgen willen ze het natuurlijk allemaal hebben.


Een variatie op het bomenspel. Nu om de pallets heen.


De puppy’s en de grote honden kunnen heerlijk samen kluiven.


Ásti en Edda zijn bedreven muizen vangers. De puppy’s hebben nog geen idee, maar vinden het wel heel interessant wat er gebeurd.


Nu de puppy’s het terrein aardig verkend hebben komt het steeds vaker voor dat ze met speelgoed gaan spelen. En natuurlijk elkaar hiermee uitdagen.


De puppy’s zijn inmiddels heel goed in plagen, uitdagen en nog veel meer.


Dit is het eind van week 8.
Wil je weten hoe het verder gaat, ga dan naar week 9.