Week 9

eze week wordt een week van afscheid nemen van tenminste twee puppy’s. Het zal afkicken worden. Maar voor nu geniet ik nog met volle teugen van ze en ze zich verder ontwikkelen tot fijne vrolijke ontspannen hondjes.

De puppy’s kunnen heerlijk samen spelen, maar soms willen ze allemaal hetzelfde speeltje.


Wanneer de puppy’s aangeven dat ze naar buiten moeten doe ik de deur open en laat ik ze gaan. Ik ga dan even later naar buiten om te kijken wat ze aan het doen zijn. Soms moet ik even zoeken…..


Met de puppy’s kunnen we op eigen terrein vlak bij de provinciale weg komen. Een mooie manier om ze dit rustig te laten ervaren.


Je zou inmiddels kunnen denken dat de puppy’s alleen maar wakker zijn, maar niets is minder waar. Ze slapen ook veel.


De puppy’s worden door Edda best verwend. Met hun 8 weken krijgen ze nog minstens 4 keer per dag de gelegenheid om te drinken bij haar.


Een stukje gedroogd rundvlees gaat er altijd in. Het is mooi om te zien hoe goed ze dit samen kunnen. Vanaf vandaag doen ze dat met zijn tweeën, Kvasir is naar zijn nieuwe thuis.


De puppy’s zijn eigenlijk aan slapen toe, maar ze willen toch nog even de aandacht van Ásti hebben. Wat ze natuurlijk heel goed lukt.


De puppy’s kunnen goed hun eigen weg vinden op ons terrein en er is geen schroom om dat te doen, toch ben ik ze ook aan het motiveren om met mij en de volwassen honden mee te wandelen.


Ik was de puppy’s ‘kwijt’. Ik had geen idee waar ze waren en moest op onderzoek uit. Al snel zag ik een staartje boven de rioolbuizen uitsteken. En zie hier wat ze verzonnen hebben.


Vanmorgen hebben ze nog even lol gehad met het bomenpret spel. Vanaf vanmiddag moet Svalin zich vermaken met Edda en Ásti, daar Skadi naar haar nieuwe thuis verhuisd.


Samen met Ásti en Edda op muizenjacht. Tenminste, zij doen druk en Svalin doet mee. Hij is al behoorlijk behendig.


Svalin is nog niet zo groot en sterk, maar Ásti geeft hem de ruimte om dat wel te denken.


Dit is het eind van week 9.
Wil je weten hoe het verder gaat, ga dan naar week 10.